« »

Det var en gång

Jag har åter fått nöjet att fotografera de duktiga amatörerna på Kulturföreningen Tåget i deras sommaruppsättning på Parkteatern i Borås, denna gång föreställningen Det var en gång, som är en egen tolkning av Askungen.

Som väntat är det en charmig berättelse där jag imponeras av karaktärerna och timingen i dialogen dem emellan. Det som gör starkt intryck på mig är kärleken mellan deltagarna och hur kul de verkar ha tillsammans. Jag hoppas att mina bilder lyckas få fram den känslan även till betraktaren. 

Några Backstage-foton och skådespelarporträtt ser Du här.

Se även andra föreställningar av Tåget: Peter PanTrollkarlen från OzClockwork OrangeAladdinVaDuVill, Ringaren i Notre Dame och De tre Musketörerna      

Klicka på en bild för att se den i full storlek

Kommentera