« »

MiljöMoa UF

MiljöMoa UF består av 6 tjejer som går på Bäckängsgymnasiet i Borås och där läser en kurs i entreprenörskap.Syftet är att lära sig att driva företag Jag har tagit ett antal foton på dem, i grupp och enskilt till deras verksamhet och initialt deras affärsplan.

MiljöMoa UF är tänkt att ha följande verksamhet:

Att vi bara har en moder jord är någonting alla är medvetna om. Därför borde det falla sig naturligt att vi också utefter egna förutsättningar och förmågor värnar om den på bästa sätt. Dock är det sällan så. Vi i MiljöMoa UF tror att det till stor del beror på okunskap och därför vill vi redan i ett tidigt stadium upplysa barn om hur de själva kan göra medvetna val för att bidra till en social, ekonomisk samt ekologisk hållbarhet.

Detta gör vi genom att hålla miljöföreläsningar för grundskoleelever. I våra föreläsningar försöker vi på ett roligt och innovativt sätt med hjälp av våran fiktiva person Moa. Moa är en tjej på 13 vårar som är väldigt arg för hur vi behandlar djur och natur. Tillsammans med vår hjälp vill hon sprida kunskap över hur vi tillsammans kan göra en förändring.

Läs mer om MiljöMoa UF på Facebook eller Instagram

Kommentera