« »

Fotomaraton

Fotografiska Föreningen arrangerade i lördags en fotomaraton som jag deltog på och det här var kul och utmanande. Tävlingen var samtidigt som Scandinavian Photo hade sin 2 dagars fotoexpo och tävlingen startade och slutade där.

Upplägget är som följer. Du får 4 timmar på Dig att fotografera 6 st teman och dessa måste Du fotografera i följd och enbart använda kameran, dvs ingen efterbehandling tillåten. Bilderna måste lämnas in inom de 4 timmarna.

Ett stort tack till medlemmar i föreningen som arrangerade tävlingen och också ett stort tack till Scandinavian Photo som flott står med priserna.

Mer om tävlingen finner Du på Fotografiska Föreningens Hemsida

Här följer mina bidrag. Otroligt vad de fyra timmarna gick fort.

Tema Fönster

Tema Ljud

Tema Linjer

Tema Gammal

Tema Mitt i

Tema Gul

Kommentera