« »

Fotosession – Anton

Jag hade idag besök av Anton (13 månader) och hans föräldrar med en förhoppning att kunna ta några intressanta foton på dem.

Anton & pappa
Några sekunder av lugn

Anton har en enorm utforskarlusta – inte minst bland mina prylar med massor av knappar och sladdar – och hade absolut ingen lust att vara still och bli fotograferad. Det var både kul och lärorikt men det blev inte ens i närheten av vad vi hade planerat.

Några lärdomar kan man ändå ta. En ettåring kräver en massa fokus från de vuxna och det går inte att slappna av när de vuxna skall fotograferas, dvs, planera inte för både barn och vuxenfoton samtidigt. Min hemmiljö är inte anpassad för en ettårings framfart, så nästa gång blir det till att välja en miljö som antingen inte innehåller så mycket att utforska eller som är mer anpassad, exempelvis dennes hemmiljö.

Några foton fick vi trots allt ihop.

13 bilder

Kommentera